MENIU

"Jocul sexual a sfârșit tragic" pentru milionara de 22 de ani. Era în călătorie în jurul lumii

Destin tragic
<p>Anna Florence Reed</p>
<p>Anna Florence Reed</p>
<p>Anna Florence Reed</p>
<p>Anna Florence Reed</p>
<p>Anna Florence Reed</p>

Destin tragic pentru o tânără de bani gata din Marea Britanie. Tatăl ei, un multimilionar celebru, îi făcuse cadou o călătorie în jurul lumii, dar firul s-a rupt pe neașteptate, din cauza unei partide de sex.

Tânăra Anna Florentina Reed, de doar 22 de ani, a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Elveția, în urma unui "joc sexual care a mers rău", potrivit Daily Mail.

Tânăra provine de la una dintre cele mai mari familii de crescători de cai de rasă din UK și se bucura de o călătorie în jurul lumii făcută un cadou de la tatăl său, multimilionarul din showbiz Clive Reed, de 62 de ani.

Potrivit datelor din ancheta criminalistică, Anna Florentina Reed fusese auzită certându-se cu prietenul ei german cu puțin înainte de moartea ei subită.

Tânăra a murit asfixiată, iar indiciile obținute de la poliție spun că tragedia s-a petrecut pe fondul unei partide de sex bizare.

Iubitul tinerei, germanul Marc Schatzle, 29 de ani, a fost reținut în acest caz, fiind acuzat de omor. Cei doi erau cazați la hotelul Ramada La Palma au Lac din Locarno.

Anna a beneficiat de o educație privilegiată, la o școală privată extrem de scumpă din North Yorkshire, la Ashville College.

Viața ei s-a schimbat radicat când mama ei, profesoară, a murit brusc în urma unui accident ciudat, la vîrsta de 49 de ani. Anna avea atunci doar 17 și un prieten apropiat a spus că a fost devastată de tragedie.

Femeia căzuse pe scări după ce și-a vizitat fiica ei în noul ei apartament de la mansarda de lux în care se mutase, iar moartea asurvenit ca urmare a unui anevrism fatal al creierului.

"Când și-a pierdut mama, a fost devastată și viața ei s-a schimbat peste noapte. S-a dus la una dintre cele mai bune școli din zonă, dar nu-i mai păsa de nimic, nici de studii, apoi s-a mutat în Germania. S-a rupt de toate și a devenit un copil sălbatic", spune una dintre prietenele tinerei.

Mai multe articole despre:
Anna Florence Reed