MENIU

Jocul Pokemon Go face VICTIME. Ce au păţit doi bărbaţi în timp ce încercau să "prindă" pokemoni

Jocul Pokemon Go, devenit extrem de popular în ultimele zile a făcut şi victime.

Doi americani au ajuns la spital recent, după ce au căzut de pe nişte stânci în timp ce jucau Pokemon Go. Bărbaţii se aflau în apropierea plajei din Encinatas, California, când, încercând să "prindă" nişte pokemoni, s-au dezechilibrat şi s-au prăbuşit în gol de la aproape 30 de metri înălţime.

Ambii au suferit răni serioase şi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, scrie metro.co.uk.

POKEMON GO. Jocul care a "înnebunit" lumea. Cum funcționează

Același joc este considerat de unii răspunzător şi pentru creșterea numărului de accidente auto. În campusul Universității Texas A&M, o mașină parcată ilegal de un șofer care s-a grăbit să iasă pe stradă pentru a prinde un pokemon a fost lovită din spate de un alt vehicul, iar un alt automobil s-a oprit într-un copac de pe marginea unei străzi din Auburn, New York, în timp ce șoferul se juca Pokemon Go, potrivit Agerpres.

Pokemon Go a devenit cea mai descărcată aplicație gratuită din Apple's App store, iar acțiunile Nintendo au înregistrat luni, 11 iulie, o creștere de 25%. La mai puțin de o săptămână după lansarea în SUA, deja 7 milioane de gameri erau implicați în vânătoarea de pokemoni virtuali.