MENIU

Joburi plătite cu 1.500 de euro la târgul de carieră din Timişoara

Salariile oferite de angajatorii care recrutează în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP din Timişoara variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate, de la 300- 500 de euro pentru joburile adresate candidatilor entry-level pana la peste 1.500 de euro pentru candidatii seniori, potrivit datelor furnizate de hipo.ro.

Salariile pentru un angajat entry-level se pot situa in intervalul 300-500 de euro, pentru un angajat cu nivel mediu de experienta intre 500 – 1000 de euro, iar pentru candidatii seniori pot ajunge la peste 1.500 de euro.

"Estimarile companiilor in privinta salarilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, detinerea anumitor cunostinte tehnice sau competente legate de cunosterea unei limbi straine", spun organizatorii.

Potrivit acestora, in cazul profesionistilor conteaza foarte mult si rezultatele obtinute la locul anterior de munca, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, detinerea de certificari sau atestate.

Evenimentul va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Cele 2150 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

Mai multe articole despre:
salarii companii joburi angajatori hipo