MENIU

Jim Carrey, sfâșiat de durere: “Mereu în inima mea...”

Deși au trecut doi ani de la nefericitul eveniment care i-a cutremurat viața, Jim Carrey tot nu reușește să treacă peste. Fosta lui iubită, Cathriona White, și-a pus capăt zilelor în luna octombrie a anului 2015 lăsându-i pe cei dragi, inclusiv pe Jim Carrey, cu un dor imens în suflet. Mama și fostul soț al tinerei îl consideră pe actor responsabil de moartea acesteia fiindcă o părăsise cu puțin timp înainte ca aceasta să decidă să plece pentru totdeauna.

Jim Carrey a postat recent pe contul de Instagram o fotografie cu el și Cathriona, dând de înțeles că încă se gândește la ea și nu se poate obișnui cu ideea că a pierdut-o definitiv.

“Mereu în inima mea”, a scris Jim Carrey în dreptul imaginii postate pe rețeaua socială, potrivit Mirror.

"Iubeam viața, eram împăcată cu mine însămi și mă simțeam bine. Eram mândră de toate deciziile pe care le luasem și atunci te-am cunoscut. M-ai introdus în lumea drogurilor și a prostituției, a daunelor psihologice și a bolilor. Ai făcut lucruri foarte bune pentru mine, dar m-ai distrus ca persoană Jim. Eu am vrut să fiu alături de Jekyll dar l-am avut în schimb pe Hyde. Pentru că te iubesc, l-aș fi suportat pe Hyde, doar ca să fiu alături de Jekyll, dar m-ai alungat din viața ta când ai văzut ce mai rămăsese din mine", a scris Cathriona în ultima ei scrisoare.

Mai multe articole despre:
durere Jim Carrey sfasiat de durere