MENIU

Jandarmeria a ieșit la recrutat pe străzi cu două ispite. O influenceriță și o jandarmeriță în uniformă au defilat în Capitală cu două pancarte

Jandarmeria a ieșit la recrutat pe străzi cu două ispite

A fost show în Capitală! Jandarmeria Română a dat startul unei noi sesiuni de admitere la școlile de subofițeri, iar anunțul a fost făcut într-un mod surprinzător. 

O tânără a ieșit pe străzile Bucureștiului cu o pancartă pe care scria ”Lasă-te tentat de o carieră în Jandarmerie”. Tânăra a fost însoțită de Ioana Stroe, o figură cunoscută pe rețelele sociale.

Momentul cu defilarea pe străzile Capitalei a fost surprins, iar videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, dar și pe contul de Instagram al tinerei care a însoțit-o pe jandarmeriță.

Videoclipul a strâns aproape 100.000 de vizualizări.  

Cei care vor să aibă o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie până la data de 6 octombrie. „Dacă ești tentat de o carieră în Jandarmeria Română, află că… ispita de anul acesta poate fi unul dintre cele 700 de locuri la școlile de subofițeri de jandarmi. Înscrierile sunt deschise până pe 6 octombrie, așa că nu rata această șansă!”, se arată în postarea Jandarmeriei Române. 

Vreme capricioasă azi în toată țara. Ploile se vor face simțite în mai multe regiuni, însoțite de averse și descărcări electrice