MENIU

Spargere la clinica Titan, din Capitală. Hoţii au dispărut cu baza de date şi aparatura medicală

<p>Descoperire macabră &icirc;n Botoşani. L-au găsit &icirc;ntr-o baltă de s&acirc;nge. Ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat?</p>

Spargere la Clinica Titan, din Bucureşti, azi noapte. Trei cabinete medicale şi un laborator au fost prădate de hoţi. Aceştia au furat trei laptopuri şi aparatură medicală.

"Deocamdată nu a început să se ia amprente decât într-un cabinet de cardiologie de unde s-au furat 2-3 laptopuri cu bazele de date ale pacienţilor, EKG, holter. Din punct de vedere material, am putea trece cu vederea, problema este aceste laptopuri, care au toată baza de date. Trebuie să vedem cum o putem recupera, eventual de la casa de asigurări", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, Alina Dia, medic Clinica Titan.

"Azi noapte a fost un singur băieţaş (paznic, n.r.), la felul cum s-a operat, cu intrare pe geamuri, nu avea cum să-i audă pe hoţi. Sisteme de alarmă sau camere de luat vederi nu există", a mai spus aceasta.

Potrivit poliţiei, la unul dintre cabinete era lăsat un geam deschis, fără urme de forţare, accesul fiind posibil dintr-un cabinet în altul. Acestea se află la demisol.

Mai multe articole despre:
Clinica Titan jaf clinică