MENIU

JAF într-un autobuz din Bucureşti. Doi bărbaţi au atacat un bătrân de 77 de ani. Ce i-au furat

Duminică, 12 martie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant doi bărbați, în vârstă de 72, respectiv 59 de ani, imediat după ce au sustras un telefon mobil unui bărbat în vârstă de 77 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza sectorului 3.

În jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transport Public, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat doi bărbați, cunoscuți cu preocupări de natură infracțională care, prin comportamentul afișat, le-au atras atenția.

Astfel, s-a procedat la supravegherea celor doi, iar în jurul orei 12.45, bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost prins în flagrant, imediat după ce a sustras un telefon mobil victimei, în vârstă de 77 de ani, în timp ce al doilea bărbat a asigurat locul faptei, obturând câmpul vizual al persoanei vătămate și al celorlalți călători, conform unui comunicat remis Agerpres.

Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei, estimat la 1.400 de lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt calificat, față de unul dintre bărbați fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Mai multe articole despre:
furt furt RATB