MENIU

Jaf armat la o bancă din Arad

Sucursala unei bănci din cartierul Micălaca al municipiului Arad a fost jefuită, joi, de un bărbat înarmat cu un pistol şi care purta o cagulă pe faţă, el fiind în acest moment căutat de poliţişti, după ce a fugit printre blocurile din zonă.

UPDATE: Un rucsac cu 87.000 de lei şi un pistol de jucărie, găsite abandonate în apropiere de banca jefuită din Arad

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Pîrvulescu, poliţiştii de la investigaţii criminale care au pornit în căutarea bărbatului care a jefuit o bancă din oraş au găsit, între blocuri, la aproximativ 200 de metri de locul faptei, un rucsac cu 87.000 de lei, scrie News.ro.

În acelaşi loc se mai aflau abandonate un pistol de jucărie, o pereche de mănuşi, o cagulă, un tricou şi o pereche de încălţăminte, care se presupun că aparţin atacatorului.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl caută pe suspect. Ei analizează şi imagini surprinse de sistemul de supraveghere video al sucursalei bancare, dar şi de alte dispozitive de înregistrare video amplasate în cartierul Micălaca, unde a avut loc jaful.

 

S-a dat alarma la o sucursală a Băncii Comerciale Române (BCR), situată în cartierul Micălaca, pe Aleea Borsec. Martorii aflați pe aleea pietonală spun că este vorba despre un jaf armat. Atacatorul deținea un pistol asupra sa și purta o cagulă neagră, inscripționată cu un craniu, potrivit Specialarad.ro.

Poliția se află la fața locului și face cercetări.

Potrivit oamenilor legii un bărbat care cântărea aproximativ 50 de kg a ieșit din bancă purtând pe cap o cagulă, în spate un rucsac și un pistol în mână.

Din primele informații reiese că acesta ar fi intrat în bancă, unde era un singur client, și s-a dus direct la casieră căreia i-a cerut bani, amenințând-o cu pistolul. În bancă se afla un singur client, care a încercat să-l imobilizeze pe atacator. Hoțul l-a amenințat cu pistolul și a reușit să fugă cu banii. 

Acesta s-a făcut nevăzut printre blocuri. Polițiștii și jandarmii au pornit o acțiune de căutare a atacatorului, aceștia găsind rusacul bărbatului aruncat printre blocuri, fără bani în el. 

Mai multe articole despre:
bancă hoţ cagulă jaf armat