MENIU

iWatch, greu de produs! Decizia surprinzătoare luată de Apple

Apple a luat decizia de a amâna lansarea primului sau ceas inteligent din cauza problemelor de productie. Decizia, facuta publica de expertul Ming Chi Kuo de la KGI Securities într-o nota catre investitori, vine sa dea peste cap toate planurile gigantului IT privind toamna acestui an.

Potrivit reputatului analist, faimos pentru predictiile sale corecte privind evenimentele Apple, dezvoltarea hardware-ului pentru iWatch s-a dovedit a fi mai dificila decat s-a estimat, astfel ca lansarea in productie a smartwatch-ului ar urma sa fie amanata din septembrie pentru partea a doua a lunii noiembrie, relateaza MacRumors.

 Potrivit analistului KGI Securities, Apple a inregistrat probleme pentru ca vrea sa aduca pe iWatch o serie de noi tehnologii, de la ecranul flexibil AMOLED la display-ul de safir si standardul waterproof.  Gigantul ar fi inregistrat dificultati si cu designul smartwatch-ului.

 Potrivit acestuia, in aceste conditii, nu este exclus ca iWatch sa fie prezentat in cadrul unui eveniment special, in octombrie.

 Apple ar fi vrut sa prezinta iWatch impreuna cu noile smartphone-uri iPhone 6, telefoane ce vor fi lansate in doua noi versiuni de ecran, de 4,9 respectiv 5,5 inchi.

 GSMArena relata recent, citand surse oficiale din cadrul furnizorilor Apple, ca ceasul inteligent va fi produs in 3-5 milioane de exemplare lunar. Asta inseamna ca Apple isi pune mari sperante ca va da lovitura cu noul iWatch.

 Cum va arata iWatch si ce specificatii va avea ceasul inteligent aflati dintr-o analiza insotita de un material video disponibile pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Apple smartwatch GadgetReport.ro