MENIU

Bilanț sumbru al victimelor din Colectiv. Cine sunt cei doi tineri care s-au stins azi din viață

Bilanțul sumbru al victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 53. Joi dimineață, doi tineri s-au stins din viață la Spitalul Floreasca, din București.

După ce miercuri seara a pierdut lupta cu moartea basistul trupei Goodbye to Gravity, care concerta în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul devastator, joi dimineața alți doi tineri au pierit din cauza arsurilor.

Una dintre victime este iubita solistului formației Goodbye to Gravity, Mădălina. Fata avea 29 de ani și lucrase în București, pe un post de consilier juridic. 

Celălalt tânăr care a murit astăzi este un bărbat care avea arsuri de gradul II și III pe o suprafață mare din corp. Cei doi erau într-o stare critică și medicii erau rezervați încp de la început cu privire la evoluția stării lor de sănătate. 

Solistul Andrei Găluț este în prezent internat la un spital din Olanda. La începutul săptămânii, a fost operat la o mână pe care avea arsuri grave. Din fericire, căile respiratorii și plămânii nu i-au fost afectate de substanțele toxice degajate în incendiu. Potrivit familiei, medicii olandezi sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea sa. 

Mai multe articole despre:
incendiu colectiv vicime colectiv