MENIU

Iubita prințului Harry trece prin momente delicate. Căsătoria poate fi anulată!

Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, trece prin momente delicate deoarece aceasta nu se poate obişnui cu viaţa din familia regală.

Actriţa Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, deja nu mai suportă protocolul strict impus de palatul regal. Cel puţin asta susţine o sursă apropiată citată de ziarul britanic “Daily Mail”.

“Meghan ştie că trebuie să acţioneze diferit în public de acum înainte, dar este foarte şocată de unele restricţii la care trebuie să se supună”, a spus o persoană apropiată, care e convinsă că unele reguli îi par foarte violente şi ridicole logodnicei prinţului Harry.

Astfel, apropiata dezvăluie că Meghan trebuie să aştepte ca să i se dea cuvântul ca să vorbească şi totdeauna trebuie să-l lase pe prinţul Harry să vorbească primul. Pe de altă parte, ea trebuie să meargă mereu în spatele lui, fiindcă nu este voie să lase impresia că prinţul este dominat de o femeie. De asemenea, ea nu poate să folosească telefonul mobil în public, fiindcă este vulgar, şi fiecare conversaţie în public nu trebuie să dureze mai mult de două minute. Potrivit click.ro, actrița găseşte aceste lucruri hilare, însă familia regală nu glumeşte. În caz contrar, dacă nu urmează regulile, căsătoria va fi anulată.