MENIU

Iubita i-a făcut o surpriză când i-a dat cadoul de Crăciun. Bărbatul a ajuns IMEDIAT după gratii

Un tânăr originar din Scoţia are toate şansele să primească titlul de "cel mai nerecunoscător" om, după ce a avut o reacţie şoc atunci când a primit un cadou de Crăciun de la iubita sa. 

Steve Manson, un tânăr de 21 de ani, a avut o reacţie foarte violentă atunci când a descoperit ce cadou i-a făcut iubita sa de Crăciun. Fata, şi ea de 21 de ani, îi luase acestuia un set Lynx în valoare de 2 lire sterline, aproximativ 10 lei, care conţinea un spray şi un gel de duş. Când a aflat, pe 1 decembrie, Manson a început să se certe cu iubita sa, deşi fata i-a explicat că urma să îi cumpere şi un alt cadou. El a împins-o şi a lovit cu pumnul un zid din bucătăria acesteia, făcând o gaură în el. Fata a chemat poliţia, care l-a reţinut pe Manson.

Bărbatul a petrecut deja 30 de zile după gratii, după ce a fost arestat preventiv, avocatul său cerând ca aceste zile, inclusiv Crăciunul şi Revelionul, să fie luate în considerare la stabilirea pedepsei. Judecătorul, scrie Daily Mirror, l-a găsit vinovat pe tânăr şi l-a condamnat la plata unei amenzi.

Mai multe articole despre:
cadou de crăciun lynx steve manson