MENIU

Iubita celebră a lui Brad Pitt. Cine este femeia cu care a înlocuit-o pe Angelina

Actorul american Brad Pitt, care este în curs de divorţ de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relaţie cu actriţa sud-africană Charlize Theron, din luna decembrie a anului trecut, potrivit mirror.co.uk.    

Potrivit unei surse citate de publicaţia britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi.

"Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani şi Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecţie a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărţit de Sean Penn în 2015, după o relaţie de 18 luni, ar fi prima vedetă cu care Brad - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului "12 ani de sclavie" (2013) - ar avea o relaţie după despărţirea de Angelina Jolie, în 2016.

 

Sursa

 
Mai multe articole despre:
Brad Pitt actor iubita