MENIU

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Schimbarea majoră făcută de GOOGLE

<p><a href="http://www.google.ro/intl/ro/about/company/history/" target="_blank">&nbsp;</a></p>
<p><a href="http://www.google.ro/intl/ro/about/company/history/" target="_blank"><strong>ISTORICUL SIGLEI GOOGLE.</strong> </a></p>

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Google a făcut o schimbare majoră, modificând complet logo-ul motorului de căutare GOOGLE. Decizia vine după ce majoritatea diviziilor companiei GOOGLE au fost mutate către o companie care le va îngloba pe toate, numită Alphabet.

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Compania GOOGLE nu a schimbat culorile celebrului logo, dar a decis să renunţe la literele cu serif din logo-ul GOOGLE. Schimbarea ar fi benefică pentru utilizatorii GOOGLE de pe telefoanele mobile, informează BBC, din ce în ce mai mulţi utilizatori renunţând la computerele de tip desktop.

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Noul logo al GOOGLE ar trebui să fie unul mai uşor adaptabil ecranelor de diferite dimensiuni prin care utilizatorii folosesc motorul de căutare GOOGLE. De altfel, GOOGLE plănuieşte să folosească cele patru puncte colorate în albastru, roşu, galben şi verde şi o pictogramă formată dintr-o singură literă, G, colorată în cele patru culori, pentru a reprezenta GOOGLE.

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Google a făcut anunţul schimbării pe blogul său şi a ales să ilustreze schimbarea cu ajutorul unei serii de gif-uri animate. Noul logo este considerat "simplu, ordonat, colorat şi prietenos", susţin GOOGLE.