MENIU

Irinel Columbeanu jubilează: A scăpat de datorii. Decizia judecătoriei care îi va face viața mai ușoară fostului milionar

Irinel Columbeanu

Aflat într-o situație materială precară, cu o pensie minimă pe care avea deja pusă poprire de ANAF, fostul milionar a primit o veste care l-a făcut să răsufle ușurat. Tribunalul Bucureși a dat sentința în procesul despre plata datoriilor firmei care a dat faliment, iar judecătorii au decis că Irinel Columbeanu nu se face vinovat de acest eșec în afaceri.

Cu o pensie de aproximativ 2.000 de lei și costurile de la azil care se ridică la 4.500-8.000 de lei lunar, fostul milionar de la Izvorani nu și-a permis să achite toată suma, deși a fost ajutat și de prieteni cu bani.

Columbeanu a fost chemat în fața instanței de Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 1, care l-a dat în judecată, în urmă cu ceva vreme, solicitând să răspundă în fața legii pentru falimentul unei societăți comerciale, dar concluzia judecătorilor a fost că el nu are nicio responsabilitate pentru problemele financiare care au dus la falimentul companiei. Astfel, fostul milionar nu va trebui să plătească datoriile firmei.  

Semnele deficiențelor nutritive care ți se citesc pe față. Din ce cauză apar, de fapt, ochii umflați, părul fragil sau aspectul palid

Mai mult, Irinel Columbeanu a scăpat de problema poprirei pe pensie și se va putea bucura de banii care i se cuvin de la stat.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, se arată în decizia instanței.

Nu este singurul proces deschis pe numele lui Irinel Columbeanu. Alți executori judecătorești din Capitală l-au dat recent pe fostul milionar în judecată pentru recuperearea unor presupuse datorii pe care Irinel Columbeanu le-ar fi avut la o bancă, scrie Click. Procesul s-a încheiat în favoarea fostului afacerist în primă instanță, însă reclamanții au făcut apel și au atacat decizia, iar dosarul s-a mutat la instanța superioară.

Ciolacu aruncă bomba: Se poartă negocieri cu turcii pentru restituirea sabiei lui Ștefan cel Mare