MENIU

Irina Loghin a dezvăluit secretul unui ten perfect. Cum reușește să își mențină frumusețea la 85 de ani

Irina Loghin a dezvăluit secretul unui ten perfect

Ajunsă la venerabila vârstă de 85 de ani, Irina Loghin se poate mândri cu un ten impecabil și luminos. Solista de muzica populara a dezvăluit cum își menține frumusețea și la ce trucuri apelează, dar și ce sfaturi are pentru doamnele și domnișoarele care folosesc produse de machiaj. 

Irina Loghin a dezvăluit care este trucul ei pentru un ten luminos, lipsit de riduri. Cu totul neașteptat, cântăreața spune că se demachiază de mulți ani cu ulei de măsline. „Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea luam din acela din floarea soarelui care este foarte bun pentru tenul uscat", mărturisește solista.

Cu toate acestea, nu este pentru prima oară când doamna muzicii populare dă sfaturi de frumusețe. În trecut, a devenit celebră pe internet pentru tratamentul inedit pe care îl folosește pentru a scăpa de așa-numita „gușuliță”.

Irina Loghin susține că bea ceaiuri din plante medicinale de foarte mulți ani. Sunătoarea, teiul și păducelul au ajutat-o pe solistă să se mențină într-o formă de invidiat și să arate impecabil la vârsta de 85 de ani. Ca să facă puțină mișcare, spune Irina Loghin, preferă să-și culeagă singură plantele de pe dealurile din spatele casei de la țară. 

Imagini de la nunta anului. Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu șeful vaccinărilor din pandemie, medicul Valeriu Gheorghiță