MENIU

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei. „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei. Foto: Captură YouTube

În primul său interviu după ce a revenit în România, Irina Columbeanu a vorbit pentru prima oară în public despre experiențele și sentimentele ei. Tatăl său, Irinel Columbeanu, i-a fost alături pe parcursul interviului.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România pentru a petrece câteva zile cu tatăl său. Irina a părăsit România pe vremea când era mic copil, pentru a se muta împreună cu mama sa în SUA. Acum, la 17 ani, Irina este o adevărată domnișoară și a venit să se întâlnească din nou cu familia și prietenii ei din România.

Aterizând pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, Irina a fost întâmpinată de Irinel Columbeanu, tatăl ei, care o așteptase cu un buchet de flori. Cei doi au fost extrem de emoționați, s-au îmbrățișat și au dat și primul interviu împreună pentru Wownews.

Controversatul Pescobar, jefuit în timp ce se afla la meci. Imaginile cu hoțul probând hainele omului de afaceri au ajuns virale

„Sunt cea mai fericită fată din lume!”, a spus Irina Columbeanu.
„Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”, a adăugat și Irinel Columbeanu.
„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore, că a trebuit să aștept la aeroportul din Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu. Deci totul a fost perfect. Viața mea în America este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț.
O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să acumulez informații noi”, a spus Irina Columbeanu.
Lacul cu cea mai pură apă din România. Legendele spun că dacă te speli cu ea vei fi protejat tot anul
Mai multe articole despre:
irina columbeanu irinel columbeanu interviu