MENIU

Ipoteză șocantă. Directoarea Bibliotecii Județene Tg. Jiu s-ar fi SINUCIS pentru că era trasă la răspundere în urma unui accident nefericit

Doliu în lumea sportului: fost campion, mort într-o avalanșă. Anunțul Federației

Ipoteză șocantă lansată de un jurnalist gorjean în legătură cu sinuciderea directoarei Bibliotecii Județene "W. Tell" din Tg. Jiu. Una dintre cauze, potrivit acestuia, ar fi fost presiunea psihică uriașă pe care o resimțea femeia, din cauza faptul că ea și instituția erau implicați într-un dosar ce implica plata unor despăgubiri uriașe.

"Doamna Olimpia Bratu organiza, vara, niște acțiuni minunate pentru copii, în Parcul Brâncuși.
Sute de părinți și bunici își duceau copiii la activitățile Bibliotecii Județene ”Christian Tell”.
Astă-vară, în iulie, în timpul unei astfel de acțiuni, o creangă uscată a căzut peste un copil, provocându-i o fractură la un braț," a scris jurnalistul Narcis Daju.

 
În urma nefericitului accident, s-a deschis un dosar penal, iar părinții copilului au dat în judecată Biblioteca județeană, Primăria Târgu Jiu și compania de Edilitara, compania de servicii comunale din subordinea administrației locale. Luni a fost ultimul termen de judecată, iar pronunțarea a fost amânată pentru 6 martie, a explicat jurnalistul.
 
 
"Apropiații doamnei Olimpia Bratu spun că era foarte afectată de dosarul penal și de litigiul civil. Directoarea Bibliotecii Județene ”Christian Tell” și-a pus capăt zilelor, chiar în biroul ei de director, și a lăsat un bilet în care a scris că aceasta e pedeapsa ei pentru incidentul cu copilul, din parc.
 
În mod cert, sunt și alte cauze ale acestei tragedii.
 
Gestul doamnei Olimpia Bratu este, totuși, de neexplicat, fiindcă dânsa este mama unui copil, Mihai Bratu, cu rezultate senzaționale la mai multe olimpiade internaționale. Așa cum am scris zilele trecute, Olimpia Bratu era singurul manager de Doamne ajută al unei instituții de cultură din Târgu Jiu.
 
Ulterior, Narcis Daju a mai precizat că, "potrivit unor surse din Tribunalul Gorj, in dosarul respectiv se solicită despăgubiri uriașe".