MENIU

Ipoteză halucinantă lansată de fratele Mădălinei Manole: „Mădălina e mama copilului, dar tatăl, nu se știe. Sora mea a rămas însărcinată prin inseminare. Tutorele copilului se ferește să nu fac test ADN”

Ipoteză halucinantă lansată de fratele Mădălinei Manole

Ipoteză șocantă lansată de fratele Mădălinei Manole! Marian Manole pune sub semnul întrebării paternitatea nepotului său. Într-o intervenție la Realitatea Plus, fratele iubitei cântărețe a venit cu argumente în favoarea suspiciunilor sale. 

Potrivit acestuia, Petru, soțul Mădălinei, refuză să-l lase să-l vadă pe băiat de teamă că s-ar putea afla adevărul cu privire la cine este tatăl lui. Marian Manole crede că adevăratul tată ar putea fi chiar Șerban Georgescu, primul soț al artistei, despre care a dezvăluit că își conservase materialul genetic. 

„Mă poate duce gândul că acest copil nu este al lui și îi este frică să ni-l arate din diverse motive.

Se știe că mama lui, Mădălina a rămas însărcinată prin inseminare in vitro.

Mama se cunoaște, tatăl, așa cum a spus-o și tata de foarte multe ori, nu se știe cine este.

Și atunci, individul acesta care este tutorele copilului, nu vreau să spun tatăl copilului, se ferește în a ne arăta nepotul de teamă ca nu cumva să îi luăm vreun fir de păr din cap, să nu-i facem vreun test ADN și să releve că nu este tatăl copilului.

Sora mea a rămas însărcinată făcând tratamente de inseminare in vitro. Mama copilului se știe cine este. E posibil ca fostul soț, Șerban Georgescu, care avea într-o bancă de lichid inseminal, cum se făcea pe vremea aia. E posibil să-l fi folosit”, a spus Marian Manole la Realitatea Plus.

Țara ideală în care să emigrați după 60 de ani: Oferă îngrijiri medicale gratuite și se află aproape de România