MENIU

iPhone XR - lista de preţuri din România. Cât costă cel mai nou model de iPhone

iPhone XR a intrat de astăzi la precomandă în 50 de ţări, iar România se află printre cele care vor primi telefonul în primul val, spre diferenţă de iPhone XS, care a întârziat o săptămână. Noul telefon Apple promite aceeaşi performanţă de top pe care fraţii săi din gama XS au demonstrat-o, la un preţ mai mic, însă în continuare destul de ridicat faţă de concurenţa din piaţă. Desigur, se fac nişte compromisuri în câteva puncte cheie, însă mulţi vor putea trece peste acestea.

iPhone XR a intrat la precomandă în 50 de ţări, iar România se află printre cele care vor primi telefonul în primul val, spre diferenţă de iPhone XS, care a întârziat o săptămână. Noul telefon Apple promite aceeaşi performanţă de top pe care fraţii săi din gama XS au demonstrat-o, la un preţ mai mic, însă în continuare destul de ridicat faţă de concurenţa din piaţă. Desigur, se fac nişte compromisuri în câteva puncte cheie, însă mulţi vor putea trece peste acestea.

Vorbim desigur despre faptul că noul iPhone XR are un display LCD „Liquid Retina” de rezoluţie mai mică, în ciuda faptului că beneficiază de o diagonală de 6,1”, fiind poziţionat între iPhone XS şi XS Max din punct de vedere al dimensiunilor. De asemenea, acest display nu beneficiază de 3D Touch, are o singură cameră foto de 12 megapixeli pe spate (identică cu cea principală de pe XS) şi vine cu senzorul True Depth pe partea din faţă, care asigură autentificarea prin sistemul Face ID.

Preţ operatori

iPhone XS Vodafone Orange Telekom
64 GB 4.100 lei 899 euro / 4.190 lei 3.999 lei
256 GB 4.380 lei 949 euro / 4.420 lei 4.299 lei
512 GB 4.893 lei 1.049 euro / 4.890 lei 4.699 lei

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
iPhone XR listă iphone XR pret iphone XR