MENIU

iPhone X / iPhone 10 este cel mai scump telefon. Când va putea fi comandat noul model #iPhone X

iPhone X / iPhone 10

iPhone X / iPhone 10. Compania Apple a avut în plan grăbirea lansării unui nou model de telefon care să țină departe concurența. Toată tehnologia de ultimă generație a adunat-o în smartphone-ul iPhone X/ iPhone ten/ iPhone 10. Sub pretextul că modelul 10 se vrea a fi flagship-ul de aniversare a 10 ani, conducerea companiei a riscat enorm și a lansat și acest model, odată cu iPhone 8 și iPhone 8 plus. 

iPhone X / iPhone 10. iPhone X are un ecran de 5,8 inch la rezoluție Super Retina, e OLED (fabricat de Samsung) și se întinde pe aproape toată fața. Doar în partea de sus mai există un „rest” de spațiu pentru camera foto pentru sistemul Face ID și selfie-uri, senzorii de proximitate și luminozitate. iPhone X rezistă la apă și praf, suportă încărcare wireless (standard Qi) și sistmeul iOS 11.

iPhone X / iPhone 10. Cipul A11 Bionic vine cu un procesor neural, astfel încât să poată analiza rapid (și cât de cât sigur) chipul unei persoane și să-i permită să-și folosească telefonul. Apple susține că Face ID de pe iPhone X are o rată de eșec extrem de scăzută, fiind testat cu fotografii și chiar mulaje de fețe.

iPhone X / iPhone 10. iPhone X are două camere de 12 megapixeli: f/1.8 pentru cea wide și f/2.8 pentru cea tele. De asemenea, pe față există un senzor de 7MP cu tehnologia TrueDepth, care poate analiza 3D.

iPhone X / iPhone 10.Prețul iPhone X începe de la 1.000 de dolari pentru 64GB spațiu de stocare și ajunge la 1.150 de dolari pentru 256GB spațiu de stocare. În România, telefonul va fi disponibil din 3 noiembrie.

iPhone X / iPhone 10. Precomenzile pot fi înregistrate din 27 octombrie. În România, prețul iPhone X va fi în jurul acestor valori: 4.500 de lei, respectiv 5.300 de lei.

Mai multe articole despre:
iphone preţ iPhone X iphone 10