MENIU

iPhone 6: Surse apropiate companiei anunţă probleme cu disponibilitatea noilor modele

Surse apropiate de lanţul de producţie aferent iPhone 6 confirmă deja că vor exista probleme cu disponibilitatea noilor modele.

Fie cei de la Apple şi-au pierdut complet abilitatea de a ascunde detaliile aferente noilor lor telefoane, fie pe internet există o comunitatea foarte mare de designer care nu fac altceva decât să creeze modele de iPhone 6 din nimic. Indiferent care este varianta corectă, important este că şi de această dată vedem un ipotetic model de iPhone.

Ca de obicei, creaţia de mai sus nu este funcţională pentru simplul motiv că a fost creată doar pentru a ilustra designul exterior al unui nou smartphone ieşit din Cupertino. Comparat cu un iPhone 5 în imaginea de mai jos, este evident că şi această versiune de iPhone 6 merge pe reţeta consacrată în ultimele luni de zvonuri. Cu un pic de noroc sau ghinion, în funcţie de tabăra de suporteri în care vă aflaţi, noul telefon al companiei lui Tim Cook este aproape sigur că va fi mai mare. Ca de fiecare dată, astfel de imagini nu ne oferă nici un fel de informaţii legate de ceea ce am putea descoperi pe partea de hardware interior.

Singurul lucru pe care îl ştim aproape sigur este că următorul iPhone va face tranziţia la display-uri protejate cu cristal safir, scop pentru care Apple a şi cumpărat în urmă cu câteva luni o fabrică. Stocurile de astfel de panouri pretenţioase nu sunt însă foarte generoase. Din acest motiv, cei de la Economic Daily News of Taiwan deja au publicat un raport cum că Apple nu va avea puterea de producţie pentru a face faţă cererii, cel puţin în perioada de câteva săptămâni aferentă lansării. Citeste mai mult pe playtech.ro.