MENIU

Ion Ștefan dă cărțile pe față: Le convine sau nu PSD-iștilor, noi vom avea alegeri anticipate!

Ion Ștefan, despre PSD

Ministrul propus al Dezvoltării, Ion Ștefan, a declarat, miercuri seară, la Realitatea PLUS că alegerile anticipate vor avea loc, în pofida jocurilor făcute de PSD.

Ministrul propus al Dezvoltării, Ion Ștefan, a precizat, miercuri seară, la Realitatea PLUS că vor exista alegeri anticipate în țară, în pofida jocurilor pe care le vor face social-democrații. Ion Ștefan crede că în PSD există o presiune din interior, din partea unor parlamentari, deoarece odată cu alegerile anticipate, mandatul lor va fi întrerupt și nu vor mai beneficia de pensii.

”Noi vom avea anticipate în România.  PSD are o presiune în interior din partea parlamentarilor. Acest mandat întrerupt nu va mai genera pensii pentru parlamentari (…) Alegerile anticipate nu sunt un moft al PNL (…) Nu există blat cu PSD (….) Peste 80 % dintre cetăteni vor anticipate, nu mai vor PSD. Le convine sau nu PSD-iștilor, noi vom avea alegeri anticipate. Vor fi jocuri ale PSD, dar mai devreme sau mai târziu vom  avea alegeri anticipate. Faptul că vor avea și Congres…”, a afirmat ministrul propus, în cadrul  emisiunii ”Jocuri de Putere”, la Realitatea PLUS.

 Ion Ștefan a mai  precizat că PSD va participa în cele din urmă, luni, la votul de învestire al Guvernului Orban 2.

”Vor veni în sala de plen, vor asigura cvorum si vom avea anticipate”, a mai adăugat liberalul.

Mai multe articole despre:
ion stefan alegeri anticipate psd