MENIU

Ion Dichiseanu are o IUBIRE SECRETĂ: "Îi spun poezii, o divinizez! Iubesc clipa revederii"

<a class="irc_hl irc_hol" href="http://catalinlazaroiu.blogspot.com/2011/09/nemuritorii-domnul-ion-dichiseanu.html" data-ved="0CAQQjB0">I</a>on Dichiseanu are o iubire secretă

Ion Dichiseanu este un om al mării. Iubeşte marea şi, ori de câte ori ajunge pe litoral, adoră să vorbească cu ea şi să-i recite poezii.

Rareori face plajă, pentru că îi place să stea la balconul hotelului pentru a admira şi asculta valurile mării. “Vorbesc cu ea, de pe balconul hotelului unde stau. Ce poţi să-i spui unei fiinţe care ţi-e dragă? Poezii. O iubesc, o divinizez. Vin cu drag la mare, iubesc clipa revederii”, a spus Ion Dichiseanu, scrie atitudineaonline.ro

Şi, pentru că este despărţit de foarte mult timp de fosta lui soţie, Simona Dichiseanu, actorul vine pe litoral singur. La 80 de ani, nu-şi mai caută jumătatea, pentru că nu are nevoie. Este suficientă dragostea pe care i-o poartă fiica sa, Ioana.

"Mi-e bine aşa cum sunt. Îmi oferă căldura sufletească Ioana, care este icoana mea. Îmi pregăteşte cafeluţa dimineaţa, mă aşteaptă cu masa", a dezvăluit artistul.