MENIU

Ion Cristoiu: Este cea mai mare surpriză a ultimilor ani. Se schimbă ierarhia politică în România

Alegeri europarlamentare 2019

Alegeri europarlamentare 2019. Jurnalistul Ion Cristoiu s-a declarat surprins despre prezenţa mare la vot în ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului şi spune că avem în faţă cea mai mare surpriză a ultimilor ani.

Alegeri europarlamentare 2019. Ion Cristoiu crede că o prezenţă de peste 30% la alegeri și la referendum dă peste cap structurile de partid, PSD şi PNL.

Alegeri europarlamentare 2019. "Am fost la vot şi este o atmosferă nediferită faţă de cea trăită la alegerile din ultimii ani. Coada cea mai mare e la liste suplimentare, iar la coada respectivă sunt cu precădere tineri. Avem de a face cu o mare surpriză, prezenţa tinerilor la vot şi judecând după prezenţa uriasă pentru aceste alegeri şi estimări, cred că este cea mai mare surpriză a ultimilor ani", a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, pentru Mediafax.

Alegeri europarlamentare 2019. Se schimbă ierarhia politică din seara aceasta în România, anunță Ion Cristoiu. Am mai spus că o prezenţă de peste 30% dă peste cap structurile de partid, PSD şi PNL. În momentul în care vin din afara structurilor sunt tineri sau oameni care nu au votat în ultimii ani şi ei nu pot fi decât anti-PSD şi în favoarea USR. Surpriza prezenţei dă peste cap sondajele de opinie anterioare şi schimbă ierarhia politică din seara aceasta în România.

EXIT POLL 26 mai 2019. Țara în care USR PLUS a câștigat deja alegerile europarlamentare!

Exit poll Europarlamentare 2019. Partidul cu cele mai multe voturi

Mai multe articole despre:
Ion Cristoiu