MENIU

Ion Cristoiu: Cazul Caracal a lovit îngrozitor PSD-ul. Orice ar face PSD-ul, pierde alegerile

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Denise Rifai, miercuri seară, la emisiunea "Legile puterii".

Ion Cristoiu a vorbit despre posibila alianţă PRO Romania - ALDE, dar şi despre cât de puternic a lovit cazul Caracal în PSD şi în şansele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidenţiale.

"Astăzi, a rezultat că Domnul Tăriceanu vrea neapărat o alianţă cu Pro Romania. Că există discuţii, oficial. E ca dracu. Nu poate fi o alianţă între un partid aflat la guvernare şi unul din opoziţie. Candidatura domnului Tăriceanu nu e de genul candidez şi eu, ca să fiu acolo. Din informaţiile mele, el se pregăteşte de vreo jumătate de an. Domnul Tăriceanu este convins că intră în turul 2 şi este convins că-l bate pe Iohannis", a preconizat Cristoiu, care a mai zis şi ce îşi doresc baronii PSD:

"În sondajul de pe 25 iulie, doamna Dăncilă avea 7,2 la sută. În sondajul ăla era pusă o întrebare: Sunteţi de acord cu următoarea propoziţie? PSD, PRO şi ALDE să aibă candidat unic? 64 la sută candidat unic. Un procentaj uriaş PSD-ist este pentru candidatură, pentru Tăriceanu. Doamna Dăncilă vrea să fie candidat şi domnul Tăriceanu vrea să fie. Marea majoritate a baronilor a pledat pentru ieşirea de la guvernare. Ei susţin că doamna Dăncilă adaugă pentru fiecare an la guvernare încă un an în opoziţie. Altfel, riscă să fie ca PSD-ul din Germania... 99 la sută din şanse ca la anul PSD-ul să zoboare".

Ion Cristoiu a analizat cât de mult a afectat cazul Caracal şansele candidatului PSD la prezidenţiale.

"Eu nu am ştiut cazul Caracal. Acest caz loveşte în cei de la Putere. A lovit îngrozitor în PSD. Apoi, a venit Galaţiul. Tot ce face PSD-ul, şi dacă mâine dă 1000 euro la fiecare cetăţean, pierde. Cazul s-a dus către PSD. Doamna Dăncilă este în situaţia cuiva care se îneacă, adică se îneacă şi mai tare. Domnul Tăriceanu, de mai mult timp, e pregătit să devină preşedintele României. Dăncilă se zbate, nu conduce. Tăriceanu este convins că-l bate pe Iohanns", a mai afirmat Cristoiu.

Ion Cristoiu: "Cine e Dincă? Poate e colaborator al serviciilor"

Ion Cristoiu a vorbit şi despre criminalul Gheorghe Dincă de la Caracal. 

"Cine e Dincă? Poate e colaborator al securităţii. Nu cred în varianta răpirii ca să le ducă la soldaţii americani. Tot ce mişcă în Caracal e ştiut. În opinia mea, ancheta are o sinură misiune: să falsifice adevărul. De aia a fost preluat la nivel ofcial DIICOT. Ei nu au competenţă pe omor. Nu cred nici în varianta răpirii fetelor. Ei evită să iasă din confirmarea că el e monstru. Nu există anchetatori care să nu aibă mai multe piste. După părerea mea, nu există niciun cadavru. S-au compromis DIICOT-ul, INML-ul, jurnalişti", a mai zis Ion Cristoiu la Realitatea TV. 

Mai multe articole despre:
Ion Cristoiu cazul Caracal