MENIU

Iohannis, criticat ASPRU pe Facebook după blatul cu PSD! Ce îi REPROȘEAZĂ românii președintelui

Val de ironii din partea internauților la postarea în care Klaus Iohannis anunță că l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să conducă Executivul. Sunt aproape 6 mii de comentarii pe pagina președintelui, iar oamenii cer suspendarea și spun că votul lor nu a contat din moment ce s-a format alianța cu PSD.

DECLARAȚII IOHANNIS:

Octombrie 2019: "Nu ti-ar fi rusine, PSD (...). PSD-istii au inceput razboiul impotriva Romaniei si impotriva romanilor. 

Noiembrie 2019: O Romanie fara PSD. Ca sa fiu bine inteles: O ramanie fara PSD in conducerea statului.

Noiembrie 2020: PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

Mulţi dintre internauți cer plecarea lui Klaus Iohannis din fruntea țării.

 ROMÂNII CER CA PREȘEDINTELE SĂ FIE SUSPENDAT

„Sunteți jalnic și ne-ați ucis speranța pentru încă 3 ani. M-aș bucura să am ocazia să votez pentru suspendarea dumneavoastră din această funcție pe care o ocupați absolut degeaba și fără vreun folos pentru România sau pentru noi, românii!”, a scris un utilizator al paginii de socializare.

ROMÂNII CER CA PREȘEDINTELE SĂ DEMISIONEZE

„Sunteți o dezamăgire! Nici nu mi-ar părea rău dacă ați fi demis. Rușine! V-ați bătut joc de voturile noastre!”, i-a transmis un internaut președintelui Iohannis, într-un comentariu la postarea sa.

Alţii au amintit de obiceiul preşedintelui de a merge la ski.

VAL DE REACȚII PENTRU PREȘEDINTE

„Ar fi mai înțelept să tăceți sau să dispăreți, unde doriți...la golf, la ski, oriunde, doar să dispăreți din fața celor care v-au votat. Poate așa românii vor uita că i-ați batjocorit cu arogantă, dispreț, cinism. Distracție plăcută, domnule președinte al PeeSeeDee!”, a scris un alt internaut.

Oamenii nemulțumiți spun și că protestele lor au fost în zadar.

ROMÂNII, DEZAMĂGIȚI DE KLAUS IOHANNIS

„V-am dat unfollow. Nu mai sunteți președintele pentru care am votat de 2 ori la rând. Sunteți o dezamăgire”, este un alt comentariu adresat președintelui.

ROMÂNII ÎL TRAG LA RĂSPUNDERE PE PREȘEDINTE

„Te-am votat să ne scapi de PSD, domnule președinte! Tu ce faci?! Ai dat startul marelui furt! Pentru asta am protestat noi?!”, a scris un alt internaut.