MENIU

Ioan Gyuri Pascu a murit. Reacţiile colegilor: "Era un om frumos, cu suflet de copil"

Vestea morții lui Ioan Gyuri Pascu a fost primită cu tristețe și lacrimi de foștii colegi de scenă. Artistul era iubit și apreciat de colegii de breaslă, care spun despre el că era un om sensibil și un artist aparte.

Ioan Gyuri Pascu era un om extraordinar, cu un suflet de copil, a declarat luni cântăreața Monica Anghel. “Era un om special, un artist aparte. Avea un suflet de copil, avea nevoie de multă dragoste, de oameni sinceri și deschiși lângă el, cărora să le ofere și el dragostea lui, dar să și primească. Era un om foarte sensibil. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Monica Anghel, potrivit Agerpres.

Actrița Cătălina Grama, cunoscută publicului sub numele de Jojo, a fost extrem de tulburată la primirea tristei vești, însă a reușit să spună, printre lacrimi, că Ioan Gyuri Pascu a fost un om deosebit și un artist minunat.

“A fost un om deosebit, un artist minunat, alături de care am trăit momente extarordinare. A bucurat o țară întreagă cu talentul, carisma, umorul și efervescenta lui”, a spus Jojo.

Paula Seling a reacționat pe Facebook, unde a ales să posteze o poză cu artistul, iar la comentariu a scris: “Zbor lin, om frumos!”.

 Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, decesul survenind în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.