MENIU

Intoxicație alimentară la un hotel de fițe din stațiunea luxului. 11 turiști afectați, trei persoane, dintre care un copil, au ajuns la spital cu simptome grave

Intoxicație alimentară la un hotel de fițe din stațiunea luxului

Stațiunea Mamaia, renumită pentru luxul și rafinamentul său, a fost scena unui incident care zguduit liniștea turiștilor în căutare de relaxare și distracție. 11 dintre turiștii care s-au cazat la un hotel de lux au început să se simtă rău, prezentând simptomele unei intoxicații alimentare.

11 turiși cazați la hotelul Hephaistos din Mamaia s-au văzut nevoiți să își suspende vacanța, pentru care au dat sume considerabile de bani, din cauza unei intoxicații alimentare.

Dintre cei 11 clienți afectați, 3 persoane – două adulți și un copil – au necesitat intervenția medicală de urgență. Acestora li s-au administrat îngrijiri de specialitate și au fost transportați la spital în urma unor dureri abdominale severe.

Pentru ceilalți 8 clienți, dintre care 7 sunt adulți și un copil, echipele medicale au decis să le ofere supraveghere atentă, fără a fi necesar transportul acestora la spital. 

Alertă de la MAE: Evitați orice călătorie în Israel, în actualul context de securitate. Pot fi închise puncte de frontieră