MENIU

Intervenții dramatice, copil salvat din mare în ultima clipă! Turiștii care s-au aventurat în larg fără să țină cont de avertismentele salvamarilor

Intervenții dramatice, copil salvat din mare în ultima clipă!

Imagini dramatice au fost filmate pe litoral. Mai mulți tineri au fost salvați din valurile uriașe în ultima clipă. Momentele de groază prin care au trecut turiștii au fost postate pe paginile de socializare, chiar de salvatorii acestora. Un salvamar a mers cu skijet-ul în larg și cu greu i-a adus înapoi pe turiștii luați de curenți. 

Turiștii care s-au aventurat în larg fără să țină cont de avertismentele salvamarilor au trecut prin momente de panică. Norocul lor este că salvatorii i-au văzut de pe mal și au sărit în ajutorul lor cu un skijet. Tinerii au fost luați din valuri și aduși teferi pe plajă.

Și în stațiunea Jupiter, a avut loc o intervenție la limită. Un bărbat și fiica lui au fost trași în larg de curenții puternici. Cei doi au fost salvați în ultima clipă. 

De câteva zile, pe aproape tot litoralul este arborat steagul roșu. Pericolul de înec este extrem de mare însă turiștii nu ascultă de salvamari. Cinci turiști și un salvamar au murit în această săptămână înecați în mare. 

 

@bocanilacristi2 #5pasidebine #gopro #team #pentruoameni #unulpentrutotisitotipentruunul #steaggalben #muncainechipa #constantaromania #mareaneagra #gopro4 @stanciu.stefan @dragosangelescu @falutavladbogdan ♬ sunet original - Bocanila Cristi
Mai multe articole despre:
mare salvare