MENIU

Intervenție de urgență a pompierilor după ce un bărbat căzut într-o fântână de 12 metri

Un bărbat din localitatea Ruginoasa, județul Neamț, a fost salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri, în timp ce efectua lucrări de întreținere. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, iar intervenția rapidă a echipajului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a fost esențială pentru salvarea victimei.

Pompierii au intervenit prompt pentru a-i salva viața

La sosirea echipajului de intervenție, pompierii au constatat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, era conștient și cooperant, dar se afla într-o situație dificilă, prins într-o fântână cu un diametru de doar 80 de centimetri. „Ajunși la locul indicat, pompierii au observat că victima se afla într-o fântână adâncă de 12 metri. Cu ajutorul echipamentelor și tehnicilor speciale, salvatorii au acționat prompt pentru extragerea bărbatului din mediul ostil,” a declarat căpitanul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Bărbatul a suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare în urma căderii și a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Acesta a fost transportat de urgență la Centrul de Primiri Urgențe din Roman pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.