MENIU

„Bodyguardul lui Dumnezeu”, ARESTAT preventiv. Incident șocant, cu maceta și pumnii, în centrul Capitalei- VIDEO

Mircea Ursu, interlopul poreclit "Bodyguardul lui Dumnezeu", acuzat că a plasat valută falsă, a fost reținut de poliție pentru că ar fi făcut comenzi și consumații fără a plăti. Recent, bărbatul a fost protagonistul unui incident șocant în trafic, chiar în centrul Capitalei, în care s-a apărat cu pumnii și o macetă în fața altor atacatori. Ursu era căutat și pentru încălcarea restricției de a se apropia de soția și fetița sa.

Mircea Ursu este judecat și într-un dosar penal, în care este acuzat de falsificare și plasarea de bancnote euro, tipărite la imprimantă. Bărbatul a fost implicat în mai multe incidente violente, cu arme albe, dar era cercetat sub control judiciar.
 

Miercuri, bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut, împreună cu partenera sa, într-un restaurant din sectorul 1 al Capitalei, fără să plătească nota de plată, în valoare de 1.300 de lei. 

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

 

BODYGUARDUL LUI DUMNEZEU, AGRESIV NU DOAR CU "ADVERSARII", CI ȘI CU PARTENRA SA

 

În vară, soția interlopului a obținut un ordin de protecți, după ce a fost agresată de acesta. Cu toate că nu avea voie să se apropie nici de soție, nici de fetița sa, la două săptămâni după emiterea ordinului de protecție, Mircea Ursu a postat pe rețelele de socializare imagini în care apărea alături de cele 2 și își exprima dragostea față de cele mai importante persoane din viața lui.

Cât timp s-a ascuns de oamenii legii, „Bodyguardul lui Dumnezeu” a pretins că ar fi luat calea Bisericii. Zilele trecute, el a transmis însă un mesaj bizar, din care se înțelege că și-ar acuza partenera de problemele pe care le are. 

 

„Am probleme mari, cu niște abuzuri! Mă caută poliția, dar am fugit de acasă la timp. Nu m-au găsit la adresă. Acum sunt pe goană, dar sper să se rezolve. Totul, din cauza soției!”, a declarat interlopul fugar, pentru Spynews.