MENIU

Transportul semințelor de legume și flori sau cum este influențată sănătatea plantelor tale de serviciile de transport

Semințe de legume

Îți dorești o grădină sănătoasă, plină de rod bogat? Atunci trebuie să fii foarte atent la calitatea semințelor de legume și flori pe care le achiziționezi.

O variantă la îndemâna tuturor este întotdeauna un magazin online. În ciuda, flexibilității și a disponibilități comerțului online, condițiile de transport inadecvate pot afecta sănătatea semințelor alese.

Lipsa de atenție la ambalare îți poate aduce semințe mucegăite care nu mai pot germina. Situația pare greu de gestionat, dar întotdeauna există o soluție.

Ce trebuie să faci pentru a preveni un scenariu neplăcut

Pur și simplu trebuie să găsești magazinul online în care poți avea încredere, capabil să trateze cu respect și promptitudine solicitările tale. Dacă încă nu ai găsit răspunsul la căutările tale, vrem să-ți prezentăm o soluție de luat în calcul.

GrădinaMax activează de peste 10 ani în domeniu și este printre cele mai populare magazine online care acordă o importanță maximă ambalării și livrării de produse.

În plus, GrădinaMax îți pune la dispoziție un catalog de produse variat, care satisface toate preferințele. Indiferent de alegerea ta, fiecare produs provine din surse certificate pentru că GrădinaMax își alege drept colaboratori doar pepiniere europene acreditate.

Prin ce se diferențiază GrădinaMax față de alte magazine online de profil?

Prin atenția pe care o acordă ambalării și livrării produselor. Exact ce ai nevoie pentru a te bucura la maximum de semințele, răsadurile, bulbii sau butași comandați online.

Tot ce trebuie să știi despre ambalarea produselor la GrădinaMax

Curios cum pregătesc cei de la GrădinaMax materialul săditor pentru livrare? Vestea bună este că regulile sunt foarte stricte când vine vorba despre satisfacția clienților.

La capitolul ambalare, personalul GrădinaMax respectă pas cu pas următoarele reguli:

  • calitatea materialului săditor este verificată de mai multe ori înainte de a ajunge la tine;
  • materialul săditor este păstrat în camere frigorifice pentru a nu fi afectat de temperaturi nepotrivite;
  • fiecare produs este ambalat mecanic, procedeu care permite oxigenarea materialului săditor pe drumul către tine;
  • fiecare pachet primește un cod unic de înregistrare pentru a preveni posibilele erori de expediție;
  • produsele sunt împachetate în cutii din carton reciclat, din grijă față de mediu.

Calitatea semințelor alese este foarte importantă pentru că îți oferă legume sănătoase pentru consum, cu un impact benefic asupra organismului. Alege produse de calitate și află cum ocolim fructele și legumele pline de pesticide.

Cum previne GrădinaMax întârzierea livrării

De regulă, comenzile online vin la pachet și cu riscul întârzierii livrării. GrădinaMax știe cât este de neplăcut și că orice întârziere poate dăuna sănătății plantelor comandate. De aceea, face tot posibilul să împiedice întârzierea livrării. Printre primele măsuri luate de GrădinaMax în acest sens se regăsește colaborarea cu o firmă de curierat rapid profesională.

În maximum 36 de ore de la plasarea comenzii, coletul tău îți bate la ușă. Mai mult, poți urmări traseul coletului tău cu ajutorul AWB-ului pe care îl primești automat prin SMS sau prin e-mail.

Dedicată 100% clienților, GrădinaMax îți oferă o garanție de 90 de zile calendaristice dacă îți dorești să-ți schimbi produsele alese inițial sau să dai o parte dintre ele retur.

Alege GrădinaMax și beneficiază de consultanță gratuită

Fie că ești grădinar cu experiență, sau abia la început de drum în tainele grădinăritului, un sfat competent prinde bine oricui. Dacă îți dorești o grădină de vis, dar ți-e greu să faci o alegere, apelează cu încredere la sfatul consultanților GrădinaMax.

Consultanții GrădinaMax îți sunt alături și dacă vrei să faci o sesizare în privința produselor comandate. Indiferent de motivul sesizării, există întotdeauna soluții care te fac mulțumit. În maximum 4 zile lucrătoare de la sesizare, operatorii GrădinaMax vin cu soluția potrivită.

Acum că știi ce-i de făcut, nu mai sta pe gânduri și comandă semințe de legume și flori sănătoase. Cât despre întârzierea livrării, nu e cazul să-ți faci griji dacă îți pui încrederea în GrădinaMax.

Pentru mai multe detalii, vino pe site-ul GrădinaMax și transformă-ți grădina într-o imensă pată de culoare.

Mai multe articole despre:
gradina