MENIU

Insulele Feroe-România. De ce se teme generalul Iordănescu

Insulele Feore -Romania

Terenul sintetic din Insulele Feore ar putea ridica probleme jucătorilor români, spune antrenorul Naționalei, Anghel Iordănescu.

Insulele Feroe - România, meci decisiv pentru calificarea la Euro 2016. Pentru calificarea la Euro 2016, România trebuie să reuşească un rezultat cel puţin la fel bun ca Ungaria în Grecia, dar calificarea este posibilă chiar în cazul căderii pe locul 3.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, sâmbătă, că pentru echipa naţională terenul sintetic pe care se va disputa duminică meciul cu reprezentativa Insulelor Feroe nu este unul care să avantajeze, informează Mediafax.

"Am venit aici, după jocul cu Finlanda, după ce am făcut un singur antrenament la Bucureşti, pe terenul sintetic de la Mogoşoaia, şi cu doar o parte dintre jucători. Pentru noi, pentru echipa noastră naţională, acest teren sintetic nu este unul care să ne avantajeze. Cred că jucătorii din ţară joacă o singură dată pe stagiune la Chiajna, în asemenea condiţii. Nu ştiu dacă Răzvan Raţ sau Paul Andone au jucat prin Spania pe astfel de terenuri", a spus Iordănescu.

Meciul Insulele Feroe - România, din ultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, este programat duminică, la ora 19.00.

Echipa României a ajuns în Feroe. O adevărată bombă a fost lansată înainte de meci!

UEFA aruncă bomba înainte de meciurile de duminică. În acest moment, locul 3 al grupei noastre este cel mai bine pozitionat, iar potrivit UEFA acesta merge direct in Franta.

Romania poate trai paradoxul unei rusini istorie, scrie sport.ro. Echipa nationala s-ar putea califica direct la Euro 2016 chiar dacă nu învinge în Feroe şi coboară pe locul 3!

Înainte de îmbarcare, preşedintele Răzvan Burleanu şi-a exprimat nu numai încrederea că România se va califica la Campionatul European de anul viitor, dar şi că tricolorii vor depăşi faza grupelor.

La rândul său, Anghel Iordănescu a reamintit iubitorilor fotbalului că susţinut ideea ca Victor Piţurcă să continue pe banca tehnică a naţionalei, dar că nu regretă că a acceptat să-l înlocuiască.