MENIU

Instructor de arte marțiale, reținut pentru agresiune sexuală: 4 copile, abuzate de bărbat, în cantonament

Acuzații revoltătoare pe numele lui Goci Bogdan Daniel, instructor de arte marțiale. Bărbatul a fost reținut 24 de ore și cercetat pentru infracțiuni de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor. Victimele au fost abuzate în cantonament. 

Goci Bogdan Daniel a fost reținut pentru 24 de ore, începând cu data de 2 septembrie 2024, ora 22.50, anunță autoritățile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, prevăzută și pedepsită de art. 219 ind. 1 alin. 1 și alin. 3 lit. b) din Codul Penal - persoane vătămate -11 ani, - 13 ani și - 15 ani) și a unei infracțiuni de agresiunea sexuală săvârșită asupra unui minor, prevăzută și pedepesită de art. 219 ind. 1 alin. 3 ind. 1 lit. b) din Codul Penal (persoană vătămată- 17 ani).

La data de 2 septmebrie 2024 , în jurul orei 02.00, organele de poliție au fost alertate, prin SNUAU 112, de tatăl unei minore cu privire la faptul că fiica sa se află în cantonament (arte marțiale) la o pensiune din Stațiunea Voineasa, judetul Vâlcea, iar antrenorul a făcut scandal și a atins-o pe una dintre colegele minorei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificate ca persoane vătămate ale infracțiunilor de agresiunea sexuală săvârșită asupra unui minor, cele 4 minore amintite anterior, prezente la unitatea de cazare pentru activități organizate de un club de arte marțiale din București. 

Grupul cuprindea 18 persoane, 9 fete și 9 băieți, cu vârste cuprinse între 7 și 19 ani.

Sunt continuate cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Mai multe articole despre:
goci bogdan daniel