MENIU

Instanța a decis: închisoare PE VIAȚĂ pentru autorul dublei crime din Mihăieşti

Instanță de judecată

După mai bine de nouă luni de la dubla crimă din Argeș, bărbatul care şi-a ucis fosta concubină şi pe băiatul acesteia a fost condamnat la închisoare pe viață. Criminalul este obligat să urmeze si un tratament pentru afecţiunea de care suferă, şi anume tulburare mixtă de personalitate. Vă reamintin că dubla crimă a avut loc în luna mai a anului trecut, în curtea bisericii din localitatea Mihăieşti. 

O dublă crimă produsă în județul Argeș a șocat întreaga țară în primăvara anului trecut. O femeie şi fiul său de 15 ani, erau ucişi de fostul ei concubin într-o zi de duminică, în curtea unei biserici din comuna argeșeană Mihăieşti.

Criminalul, fostul iubit al femeii, i-a pândit și i-a înjunghiat mortal. Imediat, bărbatul a încercat să se sinucidă, însă n-a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Acesta a stat mai multe zile internat în spital, după care a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi.

Crima s-a produs din cauza geloziei. Cu doar câteva săptămâni înainte, femeia de 37 de ani se mutase cu un bărbat din localitate, iar decizia l-a scos din minţi pe fostul soț.

La nouă luni de la această dublă crimă, bărbatul și-a aflat pedeapsa. Judecătorii de la Tribunalul Argeş l-au condamnat la închisoare pe viaţă pentru omor calificat. Acesta va trebui să urmeze tratament pentru tulburare mixtă de personalitate și să achite rudelor victimelor 70.000 de euro, daune morale.