MENIU

Detaliul care a stârnit NEBUNIA pe rețelele de socializare, la înmormântarea Reginei. Ce a făcut un episcop - VIDEO

Gestul neîndemânatic al unui episcop, care a scăpat pe jos o bucată de hârtie, în timpul slujbei de la catafalcul Reginei Elisabeta II-a, a provocat o adevărată nebunie pe rețelele de socializare. Filmarea a fost postată în sute de variante și mii de oameni au comentat incidentul. Până și regele Charles al III-lea, care se afla în apropiere, a remarcat scena.

Regele Charles al III-lea, dar și milioane de telespectatori care urmăreau transmisiunea în direct din interiorul Westminster Abbey au remarcat gafa clericului, comisă chiar în timpul slujbei.

S-a întâmplat la câteva momente după ce sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost depus pe catafalc, pentru serviciul religios; preotul, care-și aranja ochelarii, a scăpat o bucată de hârtie pe podea, iar regele Charles chiar a întors capul și s-a uitat la podea, potrivti dailystar.

 

 

Momentul  a devenit rapid un subiect de discuție pe rețelele de socializare, mulți dezbătând dacă va fi capturat. O persoană a postat pe Twitter: „Nu mi-am putut lua ochii de la acea bucată de hârtie albă”. Un altul a spus: „Imaginează-ți că tu ești cel care ți-a aruncat bucata de hârtie la înmormântarea Reginei.

Pe twitter, cheia de căutare "paper funeral" a devenit în scurt timp predomainată.