MENIU

Informații șocante ies la iveală în scandalul dezinsecției din Timișoara

Informații șocante ies la iveală în scandalul dezinsecției din Timișoara! Substanța folosită de firma de deratizare era legală, dar nu putea fi folosită decât în zone nelocuite, a informat Realitatea PLUS.

Anuntul oficial a venit in urma cu putin de la Ministerul Sănătății. De asemenea, locatarii au sunat de zeci de ori la 112, de sâmbătă până luni, să se plângă de stări de rău, dar degeaba.

Nimeni nu a făcut nimic. Tot astăzi au apărut și primele rezultate ale autopsiilor celor 3 morți din blocul groazei, dar acestea sunt neconcludente.

Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie.

Procurorii au stabilit că suspectul este reprezentant al unei societăţi care a făcut deratizarea, care a folosit un insecticid denumit „Delicia - GASTOXIN”, ce are în compoziţie fosfură de aluminiu, o substanţă foarte toxică, cu efecte letale în caz de inhalare. Patronul societăţii a fost reţinut pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi trafic de produse sau substanţe toxice.