MENIU

Infertilitatea - adevăruri şi neadevăruri care pot răni

Infertilitatea este o criza in viata dumneavoastra si va poate afecta toate laturile vietii. Este absolut normal sa va simtiti demoralizat/a, fapt care va poate afecata respectul de sine si propria imagine. Dar trebuie sa treceti peste criza si sa renuntati la o parte din visele initiale, invatand ca exista o gama larga de alte optiuni si alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme. Desprecopii trece in revista adevaruri si neadevaruri despre infertilitate.

Despre infertilitate se spun multe neadevaruri si rautati

Despre infertilitate se spun, din multa nestiinta si ne-cunostinta de cauza, multe lucruri false si dureroase pentru o femeie care pot rani sufletul ei ... Cu acest articol, vrem sa demontam unele rautati si neadevaruri:

Infertilitatea este numai o problema a femeii - Aceasta afirmatie este neadevarata.

Poate fi surprinzator, dar infertilitatea se datoreaza femeilor in 35% dintre cazuri, barbatilor in 35% dintre cazuri, ambilor parteneri in 20% dintre cazuri si nu poate fi explicata pentur restul de 10% dintre cazuri. Esential este faptul ca atat barbatul cat si femeia trebuie examinati pentru determinarea cauzelor care duc la infertilitatea cuplului. Citeste in continuare aici