MENIU

Îndoliată și rănită,încă zâmbește. Imagini emoționante cu una dintre victimele atacului de la Londra

Americanca Melissa Cochran, supraviețuitoare a atacului sângeros de la Westminster, a anunțat că se recuperează și are un moral puternic, în ciuda tragediei pierderii soțului ei. Aceasta susține că sprijinul apropiaților, dar și al necunoscuților care și-au arătat solidaritatea, a ajutat-o să treacă peste moartea soțului și trauma atacului.

Melissa și Kurt Cochran se aflau la Londra, celebrând 25 de ani de căsnicie. Ei urmau să revină în SUA chiar în ziua în care teroristul Khalid Massoud a declanșat sângerosul atac de pe podul Westminster. Cei doi s-au aflat în mijlocul evenimentului, fiind grav răniți în urma impactului cu mașina atacatorului. În timp ce soțul său a fost aruncat într-un pasaj subteran din beton, Melissa a suferit o lovitură la cap și răni grave la un picior, necesitând o intervenție chirurgicală.  

Femeia a declarat că a fost copleșită de susținerea venită din partea necunoscuților, cărora le mulțumește pentru „dragostea și generozitatea de care au dat dovadă.”

Melissa Cochran (46) a  postat pe o pagină de Facebook primele fotografii de după incident, înfățișând-o pe un pat de spital, înconjurată de familie și prieteni. Pagina a fost deschisă în vederea strângerii de fonduri pentru ajutorarea ei și a copiilor, iar până în prezent s-au strâns peste 75.000 de dolari, informează Daily Mail.