MENIU

Individ, reţinut după ce ar fi bătut un bărbat în fața unei cofetării din Sectorul 5. SURSE: Suspectul ar fi un apropiat al clanului Cămătarilor

Individ, reţinut după ce ar fi bătut un bărbat în fața unei cofetării din Sectorul 5/ Arhivă foto

Un individ a fost reţinut de poliţiştii bucureșteni după ce l-ar fi bătut pe un alt bărbat, lovindu-l cu pumnii în cap. Întreaga scenă s-ar fi petrecut pe o stradă din Sectorul 5. Ancheta în acest caz a început din oficiu, întrucât victima a depus plângere şi apoi a retras-o. Suspectul, supranumit ”Aticu”, este, se pare, un apropiat al clanului Cămătarilor, susțin surse judicare. 

"La data de 27 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere, în Bucureşti și în județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice", anunță Poliția Română, într-un comunicat remis vineri.

Potrivit sursei citate, la data de 12 iunie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat ar fi fost agresat de un alt bărbat. 

"În urma cercetărilor efectuate, din oficiu, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 12 iunie 2024, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, bănuitul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, în vârstă de 54 de ani, cu pumnul la nivelul capului, provocând totodată tulburarea ordinii și liniștii publice. 

În vederea probării materialului administrat în cauză, polițiștii Capitalei - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și două mandate de aducere, în Bucureşti și în județul Ilfov", mai arată sursa citată.

În timpul perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe bunuri.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața magistraților cu propuneri legale. Potrivit unor surse judiciare, citate de Ziare.com, suspectul, supranumit ”Aticu”, este un apropiat al clanului Cămătarilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și de sprijinul Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliției Capitalei.

Mai multe articole despre: