MENIU

Incident ȘOCANT: O fetiță s-a ARUNCAT de la etaj, în școală, după ce învățătoarea a încuiat-o în clasă - Reacția unității de învățământ

O fetiță s-a aruncat de la geamul clasei

O fetiță din clasa pregătitoare s-a aruncat de la etaj, în școală, după ce învățătoarea a încuiat-o în clasă, din greșeală. Incidentul s-a întâmplat joi, la o școală din Tecuci.

Un moment de neatenție a dus la acest moment tragic. Fetița a rămas în clasă să strângă cărțile și caietele apoi a constatat că a fost încuiată în clasă.

În clipa în care s-a văzut singură în sala de clasă, fetița a intrat în panică și, sub privirile colegilor, și-a aruncat ghiozdanul pe geam apoi a sărit și ea. Micuța a fost transportată de urgență la spital.

Reacția unității de învățământ

„Doamna a scos toţi copiii pe hol, la 12 fără un sfert, când a plecat acasă, i-a încolonat, un copil i-a atras atenţia doamnei şi doamna s-a apropiat către copilul respectiv să-l ajute. În acel moment, fetiţa s-a întors în clasă. Doamna ştiind că i-a scos pe toţi pe hol încolonaţi câte doi, cum îi aşează în fiecare zi, doar s-a întors şi a închis uşa, apoi a plecat cu elevii la poartă, unde îi aşteptau părinţii. Fetiţa presupun că s-a panicat văzând că este singură în clasă, a deschis geamul de la biroul doamnei, s-a urcat pe scaunul respectiv şi a sărit.

Norocul a fost că în acel moment, pe sub geamul unde a sărit fetiţa noi avem altă ieşire din şcoală, trecea o altă doamnă învăţătoare care a prins-o. Fetiţa s-a lovit doar un pic, la genunchi, în cădere, dar a fost prinsă în braţe. Mama s-a dus cu copilul acasă, după care a considerat că trebuie să îi facă o ecografie la genunchi. După Pediatrie Tecuci, părintele a dorit să facă mai multe investigaţii la Spitalul de la Galaţi. Am vorbit cu mama, este deja acasă şi mi-a spus că mâine va veni şi dânsa la şcoală dacă mai sunt necesare alte explicaţii. Bineînţeles şi copilul va veni la şcoală. Este un incident regretabil, nu e din neatenţia doamnei învăţătoare, pentru că e un exemplu de profesor. A fost un ghinion şi s-a ajuns aici”, a precizat directorul Şcolii Gimnaziale „Elena Doamna” Tecuci pentru presa locală.

Mai multe articole despre:
fetita tecuci aruncat etaj clasa inchisa