MENIU

Incident la bordul unui avion Blue Air. Un pasager a încercat să intre peste piloți

Blue Air a anunţat că va muta zborurile operate de pe aeroportul Aurel Vlaicu Băneasa la Otopeni

Incident la bordul unui avion Blue Air. Un barbat a încercat să intre în cockpit în timpul zborului de aseară dintre Birmingham şi Bucureşti. Deoarece comportamentul pasagerului a degenerat, acesta a fost imobilizat până la aterizare, informează Realitatea TV.

Potrivit Blue Air, avionul care  a decolat de pe Aeroportul Birmingham (Regatul Unit) la ora locală 17.42 și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a avut un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent.

Respectând procedurile, comandantul a anunțat autoritățile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri. Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze și respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea și plasarea lui în partea din spate a cabinei, menționează sursa citată.

Pasagerul nu a opus rezistență, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situație fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat și bine pregătit, precizează Blue Air.

Mai multe articole despre:
incident piloţi Blue Air pasager cockpit