MENIU

UPDATE: Şoferul oprit cu focuri de armă în zona unui complex comercial din Capitală, reţinut

Incident în zona unui complex comercial din Capitală: partidă de drifting, oprită cu focuri de armă

Şoferul care a fost orpit cu focuri de armă de somaţie, în parcarea unui complex comercial din nordul Capuitalei, unde făcea drifturi, a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă Realitatea TV.

Echipaje ale sectiei 2 Politie, aflate in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat in parcarea unui complex comercial, un conducator auto, care executa drifturi, se spune în comunicatul Poliției. Somat să se oprească, pentru că nu avea numere de înmatriculare la mașină, șoferul a refuzat și a continuat cursa, fapt pentru care unul dintre agentii de politie a utilizat pistolul și a tras, dupa somatie, foc în plan vertical.

În momentul intervenției oamenilor legii, mai multi spectatori au incercat sa intervina in favoarea șoferului somat să oprească. În cele din urmă, acesta și pasagerul care il insotea au fost condusi la subunitatea de politie pentru audieri. Nicio persoana nu a fost ranita si nu au fost inregistrate pagube materiale.

Tanarul aflat la volan are suspendat dreptul de a conduce, iar autoturismul nu este inmatriculat.

Comunicatul precizează că în zona complexului comercial din nordul Bucureștiului este cunoscută demult drept unul dintre locurile preferate de întrecere pentru amatorii de cascadorii auto, iar poliția va interveni întotdeauna cu fermitate în cazul curselor ilegale, pentru protejarea oamenilor care se afla in acel perimetru și sunt expusi unui real pericol de a fi răniți.

Mai multe articole despre:
poliţie Băneasa drifting