MENIU

Incident grav pe calea ferată: Traficul pe Magistrala 300, blocat de o șină RUPTĂ - Întârziere de 2 ore pentru un tren de la Cluj - Anunț CFR

Un nou incident pe calea ferată în România. O șină ruptă pe Magistrala 300 a provocat o întârziere de aproape două ore a unui tren care circulă de la Cluj-Napoca spre București.

 

Circulaţia feroviară a fost oprită temporar duminică pe relaţia Apaţa - Augustin după ce o şină de cale ferată s-a rupt, informează Compania Naţională de Căi Ferate - CFR SA. Un tren Interregio către București, de la Cluj-Napoca, are deja o întârziere de aproape două ore.

„Traficul feroviar a fost întrerupt temporar, în intervalul 15:18 - 16:41, pe relaţia Apaţa -Augustin, fir II, km 211+620 (fir I închis pentru lucrări de modernizare), din cauza unei şine rupte.

Menţionăm faptul că, în timp ce personalul de specialitate al SRCF Braşov a acţionat în zonă pentru remediere, trenul IR 1734 (circulă pe relaţia Cluj Napoca - Bucureşti Nord) a staţionat temporar în staţia Augustin", se arată în comunicat.



Reprezentanţii CFR transmit scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Braşov a depus toate eforturile pentru remedierea operativă a şinei rupte şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă”, a transmis CFR Călători. 

Trenul IR 1734 avea o întârziere de 109 minute la plecare din stația Augustin, potrivit Mersul trenurilor.