MENIU

Incident grav la un colegiu din Arad: o bucată de tavan s-a prăbușit peste o profesoară. Femeia, transportată de urgență la spital

Incident grav la un colegiu din Arad: o bucată de tavan s-a prăbuși peste o profesoară. Femeia, transportată la spital

Incident grav la Arad! Tavanul Colegiului Național "Elena Ghiba Birta" din municipiu s-a prăbușit, vineri, peste o profesoară. Aceasta ar fi suferit mai multe răni după ce s-a rostogolit pe scări. Femeia a fost transportată de urgență la spital.

Cel puțin o persoană, o profesoară de sport, a fost rănită, vineri, după ce  o bucată din tavanul la Colegiului Național "Elena Ghiba Birta", s-a prăbușit peste aceasta, scrie publicația Special Arad, care citează surse. Dascălul s-ar fi aflat pe hol în momentul prăbușirii tavanului, arată sursa citată. 

Femeia ar fi căzut și s-a rostogolit pe scări, pierzându-și cunoștința.

Momentan nu cunoaștem starea victimei, dar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și de la ISU a fost trimis la fața locului pentru acordarea primului ajutor, cât și un echipaj de poliție. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Din informațiile existe, clădirea respectivă a trecut în urmă cu una an printr-un proces de reabilitare. Este vorba despre o clădire monument-istoric. Presa locală a semnalat însă existența unor nereguli în urma lucrărilor de reabilitare efectuate.