MENIU

Incident grav la o școală din Teleorman: copil cu capul spart după o îmbrânceală între colegi

Incident grav la o școală din Teleorman: copil cu capul spart după o îmbrânceală între colegi

Un incident alarmant s-a petrecut într-o școală din comuna Siliștea, județul Teleorman, unde un elev de 12 ani, aflat în clasa a VI-a, a suferit o rană la cap în urma unei îmbrânceli cu un coleg de clasă. Poliția a intervenit după ce imaginile cu copilul rănit au apărut în spațiul public.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, incidentul a avut loc în timpul orelor de curs. Cei doi băieți s-au îmbrâncit reciproc, iar unul dintre ei s-a dezechilibrat și a căzut, suferind o excoriație la nivelul capului. Tatăl copilului rănit a acuzat că nu a fost contactat de polițiști pentru clarificarea situației, lucru care a dus la declanșarea unei verificări interne în cadrul IPJ Teleorman.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Conducerea școlii nu a oferit încă detalii suplimentare despre incident, mai ales că, potrivit surselor noastre, incidentul s-a petrecut în timpul orei de curs pe care trebuia să o țină directoarea, dar aceasta a lipsit.

Mai multe articole despre:
scoala teleorman bataie