MENIU

Incident grav, în Videle! Două victime, după ce un limitator de înălțime a căzut în fața unei mașini 

Un grav incident s-a produs luni, în Videle, județul Teleorman. Două persoane au fost rănite după ce un limitator de înălțime s-a prăbușit chiar în fața mașinii.

Un limitator de înălţime pentru autovehicule a căzut în fața unui automobil care circula regulamentar, pe un drum din Videle, județul Teleorman.

Doar o minune a făcut ca șoferul și un pasager din autoturismul în fața căruia a căzut limitatorul să nu fie striviți. Impactul cu limitatorul din fața mașinii nu a putut fi evitat.

Potrivit primelor informații, un camion care transporta un buldoexacavator a acroşat limitatorul, acesta s-a desprins şi a căzut, fiind foarte aproape un autoturism aflat în mişcare.

Şoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul.

„Au rezultat două victime, rănite uşor, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, care sunt asistate la faţa locului de echipajele medicale. Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, a transmis ISU Teleorman. 

Mai multe articole despre:
accident videle limitator de viteza