MENIU

Incident grav în Fetești: Un băiat de 12 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un tren - Are arsuri pe 80% din corp

Incident grav în Fetești: Un băiat de 12 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un tren

Un băiat de 12 ani a fost transportant urgent la București după ce s-a electrocutat în triajul CFR Fetești, județul Ialomița. Adolescentul prezintă arsuri de gradul doi pe aproape 80 la sută din suprafața corpului.

Incidentul a fost anunțat la IPJ Ialomița joi după-amiază. Băiatul de 12 ani s-a electrocutat cel mai probabil după ce s-ar fi urcat pe un vagon.

Victima a fost găsită căzută lângă vagon, conştientă, cooperantă, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafaţă corpului, a transmis, joi seară, ISU Ialomiţa, potrivit obiectiv.net.

„Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Catargiu al judeţului Ialomiţa au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unei electrocutări, a unui copil în vârstă de 12 ani, care s-a urcat pe vagonul unui tren, în gara din municipiul Feteşti”, potrivit ISU Ialomița

Copilul a fost monitorizat de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior a fost preluat de echipajul elicopterului SMURD şi transportat la Bucureşti. El a fost dus la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, potrivit news.ro.

În momentul când a fost urcat în elicopterul SMURD, starea băiatului era stabilă. 

Poliția face fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.