MENIU

Incident grav, în căminele din Regie: o studentă a ajuns la spital din cauza mușăturilor de ploșnițe! Administrația, reacție șoc: ”O nespălată!” - FOTO

O tânără studentă din Capitală a ajuns la spital cu zeci de înțepături de ploșnițe, iar administrația ar fi avut o reacție halucinantă când fata s-a dus să reclame prezența insectelor. Conducerea i-ar fi spus acesteia că este ”nespălată”. Acuzațiile fetei au fost confirmate de fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Încă din prima zi de cazare, tânăra a început să observe pe pielea sa mai multe mușcături pe care, spune ea, nu le-a băgat atunci în seamă. 

A doua zi când s-a trezit, studenta a observat că avea mâinile pline de înțepături, iar în câteva zile a descoperit urme pe întreg corpul, inclusiv pe față. 

Din cauza muscăturilor, ea are nevoie de îngrijiri medicale. 

Fata povestește că, atunci când s-a dus să reclame prezența ploșnițelor la șefii căminelor din Regie, ar fi fost jignită teribil. Mai exact, i s-ar fi spus că le-a adus ea de acasă și au făcut-o ”nespălată”. 

 

Mai multe articole despre:
plosnite camin regie plosnite regie